- Nyolcból nyolc győzelem a bajnokságban, és az egyik a bajnoki címvédő otthonában. Milyen volt a Sopron elleni rangadó belülről?
- Minden mérkőzés fontos, de a magyar bajnokságban főként az a fontos, hogy mindig úgy jöjjünk ki az öltözőből, ahogy ezúttal nem sikerült. Előzetesen a győzelem volt a cél, nagyon örülök neki, hogy behúztuk. Számítottunk rá, hogy nagyon kemény mérkőzés lesz, az is volt, tudtunk változtatni a meccsen belül, és hosszabb időszakokban tudtunk koncentrálni. Volt hullámzó teljesítmény is, de egyre jobban ki tudjuk tolni a koncentrációt, a 40 perc a cél, ez most nem sikerült, de fejlődtünk és nagyon sokat fogunk tanulni ebből a rangadóból.  

- Az ország másik felébe is nagyon sok szurkolónk látogatott el és buzdított titeket végig. A pályán érezhető volt, hogy mennyien vannak mögöttetek?
- Majdnem olyan volt, mintha otthon játszottunk volna. Nagyon hangosak voltak, nagyon aktívak voltak, ami sokat számít egy ilyen mérkőzésen.

- Most Spanyolországba utazik a csapat, majd jön egy újabb hazai rangadó itthon a Szekszárd ellen. Mennyire tudtok készülni az egyes meccsekre, amikor ilyen sűrű a program?
- Próbálunk, de nagyon darálós az Euroliga és a magyar bajnokság egyszerre. Csak hétfőn kezdjük el átvenni a Zaragoza taktikáját, de nyilván készülünk.