Összefoglaló 2024. március 25., hétfő

LU17: St. Mihály - DVTK 2-2 (2-0)

Az első félidőben nehéz helyzetbe került Szegeden az LU17-es diósgyőri korosztály. A második játékrészben a lányok azonban komoly tartás mutattak. Előbb szépítettek, a hajrában pedig Balogh Virginia jóvoltából az egyenlítő gól is megszületett.

LU17: St. Mihály - DVTK 2-2 (2-0)


Leány Országos U17-es Bajnokság, 12. forduló

St. Mihály FC - Diósgyőri VTK 2-2 (2-0)

Szeged, KÉSZ Sport Aréna, Játékvezető: Bálint Dániel (Halász József, dr. Tapodi Péter Ádám).
St. Mihály FC: Vasi A. - Tóth P., Papp T., Milinker N., Bagi L., Gyémánt K., Barna B., Gyovai K., Oláh M., Baranyi B., Simon A.
Diósgyőri VTK: Galambvári O. - Bánsági H., Böröcky L., Megyes Zs., Fekete R., Berki M., Képes K., Balogh V., Farkas N., Magyar A., Alföldi R. Vezetőedző: Túróczi Loránt. 

Csere: Farkas N. helyett Nagy L. a 46., Oláh M. helyett Kovács R. az 54., Alföldi R. helyett Kádas D. a 64., Barna B. helyett Siket Sz. a 70. percben. 
Sárga lap: Oláh M. a 35., Alföldi R. a 60. percben. 
Gólszerző: Gyémánt K. (1-0) a 41., Gyémánt K. (2-0) a 45., Balogh V. (2-1) az 56., Balogh V. (2-2) a 89. percben. 

Túróczi Loránt: - Hatalmas szívvel és jól játszottak a lányok. A hozzáállás is példamutató volt, ennek is köszönhető, hogy kétgólos hátrányból is pontot tudutnk szerezni. Nehéz, kellemetlen környezetben sérülés és emberhátrány után volt volt akaratunk, tartásunk. Ezért sikerült vidáman zárni ezt a kétnapos túrát. Gratulálok a csapatnak!