DVTK Ongropack DVTK Ongropack 0 - 3 Újpesti TE Újpesti TE
Mérkőzés adatok Beharangozó A mérkőzés Összefoglaló Képtár
Összefoglaló 2024. január 7., vasárnap

DVTK Ongropack - UTE 0:3

Az idei év első hazai találkozóján folytatódott a DVTK Ongropack rossz sorozata. A piros-fehérek UTE elleni összecsapása ugyan diósgyőri pontokkal és vezetéssel indult, de a folytatásban fokozatosan kerekedtek felül a fővárosiak és a három szettből kettőt is meggyőző fölénnyel megnyerve magabiztosan gyűjtötték be a három pontot a lila-fehérek.

DVTK Ongropack - UTE 0:3

Röplabda Női Extraliga - 11. forduló

DVTK Ongropack - UTE 0:3 (-15, -16, -20)

2024. január 7., vasárnap - Miskolc, DVTK Aréna
100 néző - Vezette: Sík, Villás (Kaposvári, Berényi)

DVTK Ongropack: Hegyi 3, Prosvirina 11, Kalmár 4, Škorić 8, Hollósi 1, Einarsdóttir 2. Csere: Kundrák (liberó), Horváth 4, Egri K. 7. Vezetőedző: Németh Szabolcs
UTE: Milanova 14, Kilyénfalvi 8, Kindelan 19, Amaral 9, Zólyomi 8, Moreno 5. Csere: Dömsödi (liberó), James 2, Sziládi 1, Boskó. Vezetőedző: Horváth András


Edzői értékelés

Németh Szabolcs: A sérüléseknek is köszönhetően nem tudtunk a legjobb felállásunkkal beleszállni a mérkőzésbe, így csak pillanatokra - amíg a koncentrációnk tartott - tudtunk egálban lenni ellenfelünkkel. Egy olyan kényszerű felállásban játszunk, ami rányomja a bélyegét a teljesítményünkre. Óriási negatívum, hogy nem tudjuk, hogyan reagáljunk hibákra, amik eredményeképp ellenfelünk három-négy pontot is tud rajtunk hozni. Játszhatunk bármilyen jól, vezethetünk bármennyire, egy-egy hibától megzavarodunk. Fel kell nőnünk a feladathoz, együtt kell megoldanunk ezt a helyzetet. A pozitívum és példaértékű a mérkőzésben Egri Klaudia hozzáállása, aki sérülten is vállalta a játékot és pontokkal járult hozzá a csapat teljesítményéhez.

Horváth András: Fontos volt számunkra a győzelem és hogy három ponttal távozzunk a DVTK-tól az elmúlt találkozóink ismeretében és a Magyar Kupa találkozó előtt. Örülök, hogy ez sikerült, így gratulálok a csapatnak és készülünk a következő összecsapásra.

Tabella